Suomeksi

Hei! Olen Michaela, 29-vuotias kirjoittava helsinkiläinen. Tällä hetkellä teen töitä free-toimittajana suomeksi ja ruotsiksi. Kirjoitan säännöllisesti muun muassa verkkosivusto Addetolle.

Tammikuussa 2015 perustin ensimmäisen yritykseni, jotta voisin laskuttaa tekemäni työt. Samalla toteutin myös salaisen unelmani – skumppakorviksien valmistamisen ja myymisen. Lue lisää yrityksestäni Pinionsin verkkosivuilla.

Tammikuusta 2013 lähtien olen kirjoittanut kaunokirjallisuutta ruotsiksi. Tulevaisuudessa toivon, että kirjoituksiani saavat lukea muutkin. Vuosina 2016 ja 2017 osallistun ruotsinkieliseen kirjalijakoulutukseen.

Vuosina 2013–2015 asuin kahteen eri otteeseen Berliinissä, eikä ole epätodennäköistä, että päädyn sinne uudestaan. Olen myös koukussa Latinalaiseen amerikkaan. 2009 toteutin pitkäaikaisen haaveeni, kun matkustelin viisi kuukautta lattareissa. Keväällä 2014 vietin kuukauden Ecuadorissa.

Olen opiskellut journalistiikkaa ja viestintää Helsingin yliopistossa. Tämän lisäksi olen opiskellut muun muassa markkinointia Hankenilla ja espanjaa Helsingin yliopiston kielikeskuksessa.

Tarvitsetko jutun kirjoittajaa tai kääntäjää (suomi/ruotsi/englanti)? Ota yhteyttä, mutta aloita mielellään tutustumalla työnäytteisiini.

Michaela von Kügelgen
michaela.vonkugelgen@gmail.com


Michaela kesäkuussa 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s