Michaela

Hej och välkommen till min blogg!

Jag som håller skriftlig låda här heter Michaela och är 29 år. Jag är född och uppvuxen i Helsingfors och älskar att skriva. Just nu jobbar jag som frilansjournalist bland annat för webbsidan Addeto, men jag skriver texter om både högt och lågt.

I januari 2015 startade jag eget företag för mina frilansuppdrag men också för min hemliga passion – skumpaörhängen. Du kan läsa mer om företaget på Pinions webbsida.

Sedan januari 2013 har jag skrivit skönlitterärt. En dag hoppas jag att en bok skriven av mig ska bli utgiven. Fram tills det tänker jag skriva, skriva, skriva. Under 2016–2017 går jag kursen Litterärt skapande.

Jag har bott i Berlin i två olika etapper under 2013–2015 och den staden har verkligen slukat mig hel. Det är inte osannolikt att jag bor där en längre period senare i livet. Jag känner också stor kärlek för Latinamerika. Våren 2009 uppfyllde jag en långvarig dröm då jag reste runt där i fem månader. Under våren 2014 var jag en månad i Ecuador.

Jag har studerat journalistik och kommunikationslära på Helsingfors universitet. Utöver det har jag läst marknadsföring på Hanken och spanska på universitetets språkcenter.

Behöver du en skribent? Hör av dig, men börja gärna med att kolla in mina arbetsprover.

Michaela von Kügelgen
michaela.vonkugelgen@gmail.com


Michaela i juni 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s