Sommar x 3

Livet och bloggen är i sommartakt men jag tänkte att jag kunde passa på att tipsa om tre somriga och bra grejer som andra förhoppningsvis kan ha glädje av.

Ett: Raseborgs sommarteater. Förra veckan besökte jag teatern och såg Sound of Music. Så skrämmande hur aktuellt det temat är och vilken otroligt fin föreställning. Skådisarna sjunger jättebra, pjäsen är roligt och absolut sevärd. Det är väl inte så många föreställningar kvar så gäller att boka om du vill se den!

wp-1469104037246.jpgUtöver en bra pjäs får en njuta av vacker miljö. Men kom ihåg varma kläder, det blir kallt under kvällen!

Två: Robert Helenius sommarprat. Jag lyssnade på det i går och tycker det är bäst hittills. Så gripande och fint berättat. Lyssna! Överlag har jag tyckt om de flesta jag hört. Bra jobbat Radio Vega!

Tre: Världens bästa sommardryck. Mamma såg receptet förra veckan i Hufvudstadsbladet och vi testade under helgen när Malin och Jonas var på besök och efter det har jag bjudit både Pupi och Hanna på det. Så himla gott och enkelt. Blanda vattenmelon, jordgubbar, citronsaft och mynta i en blender/med en stavmixer och så är det klart!

wp-1469104005587.jpg

Har du några somriga tips? Berätta gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s