Regn, svett och klibba

I helgen var jag i Stockholm och spelade handboll och jestas vilken rolig turnering det var! Den här säsongen har jag spelat handboll som en kratta men under helgen spelade jag som om jag var tretton och på toppen av min handbollskarriär. Hoppas verkligen samma framgång skulle fortsätta nästa säsong – mycket roligare att spela om en känner sig säker.

wp-1466592040251.jpgDrack Zlatanvatten och fick kanske lite superkrafter!

Mitt lag Dicken Oldies deltog alltså i Eken cup och jag fick för första gången spela på konstgräs och ojoj vad jag gillade det! Extra mycket med tanke på att det under lördagen öste ner och gräsplanerna såg mer ut som slagfält än trevliga handbollsplaner. Enda problemet regnet förde med sig var att den vattenlösliga klibban (klistret som hjälper att hålla i bollen) bara rann av, tur att vi hade vax som hölls på fingrarna i stället!

Överlag var det en fantastisk helg och jag hoppas vi ska åka till Eken cup också nästa år – fastän jag på söndag kände mig som en klubbad säl med blåmärken överallt. Klarade inte av att tänka en enda smart tanke. Har också haft fullt upp sedan dess så därför tystare här på bloggen, men jag räknar med att alla är upptagna med sommarroligheter.

wp-1466592058092.jpgVår härliga målvakt och superfixare Anna delade ut tre premieringar under vår middag på lördag kväll och jag fick en för en snygg körning som Peggie och jag lyckades fixa ihop utan nån sorts plan. Ser ni i mitt fejs hur himla nöjd och glad jag är? Över EN prestation. Men så härlig känsla att ens lyckas ibland! För som sagt – det har inte alls gått bra resten av säsongen.

Jag tror jag återkommer nästa vecka här på bloggen när midsommaren är avklarad. Känner att jag behöver några dagar paus i huvudet (haft väldigt mycket på gång de senaste dagarna, därav tystnaden här). Vill du hänga med i mitt superspännande liv är det bara att följa mig på Instagram där jag heter kuggekugge.

Och ja – vad ska du göra på midsommaren? Själv ska jag styra bilen mot Kristinestad för att fira min första österbottniska midsommar. Har utlovats bastubad, simning och fotbollsmatch. Tror det blir sjukt roligt!

 

2 reaktioner på ”Regn, svett och klibba

  1. Vad kul med ett sånt handbollslag! Alltså, jag tror att det där med handboll är väldigt… lokalt, eller hur jag ska uttrycka det. Vi spelade t.ex. aldrig handboll i skolan, och jag vet inte ens om det finns något handbollslag här i trakten…

    På midsommaren ska jag vara vid sommarstugan och ha det mysigt (ingen överraskning, precis, dit far jag så fort jag har en chans). Om det blir med bara maken och hunden som sällskap eller om vi blir fler återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s